Michelle får Skånes idrottsledarstipendie!

Marcus Ribbing/ maj 16, 2022

Nu hyllas vår idrottsledare Michelle genom Skånes idrottsledarstipendier! Bakom stipendierna står Sparbanksstiftelserna i Skåne och RF-SISU Skåne som vill uppmärksamma ideellt arbetande idrottsledare inom barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Vi är väldig stolta att kunna gratulera Michelle Jespersson som vinnare av ett idrottsledarstipendium på 7000 kr från Sparbanksstiftelserna i Skåne. (Klubben har fått 3000 kr!) Michelle har tränat taekwondo sedan hon var åtta år. Hon är utbildad internationell coach och stöttar alla klubbens utövare med inriktning på kyorugi (kamp) både i nationella och internationella tävlingar. Dessutom ansvarar Michelle för barngruppen (7 till 12 år) och är med i klubbens styrelse som sekreterare.

“Jag tycker att taekwondo är bra för barn och ungdomar för att de får lära sig disciplin, ordning och reda, och blir del av en gemenskap där de lär sig att ta hand om varandra.”

Vi är en kampsportsklubb som siktar på 50% tjejer! Höllvikens Taekwondo har numera åtta tjejer/kvinnor med svart bälte, och fler blir det! Och Michelle är en förebild för många tjejer!